Follow Dashboard
music here

-penghargaan terima kasih buat si comel ini-
Jumaat, Ogos 05, 2011 | 13 comments
 


Assalammualaikum semua... hai.. belog kita berwajah baru kan hari ini..
sebenarnya Maznie nak ucap terima kasih kepada mish apple sebab doddle yang sangat comel tu.. terima kasih sangat-sangat wahai si comel... sangat sukakannya...terima kasih sebab bagi pada followers kamu.. 
korang boleh pergi belog mish Apple ni.. jap ea.. nie dia.. belog MISH APPLE..  
Follow la dia.. belog dia sangat cool ok.. nak design belog macam tu tapi tak ada masa yang banyak... oh.lupa..dia terima tempahan header dan edit belog..datanglah ke belog dia..aku pun nak tapi..huhuhu sibuk dengan assigment yang menimbun..=.="
tidak lupa juga..berterima kasih juga pada si comel yang bernama nur hafiza sebab tutorial yang mudah untuk difahami makan lahirlah pengubahsuaian belog kita..hehehe.. terima kasih sangat ya.. btw,singgah lah belog dia... belog PIJA.. 
ok...sampai sini saja.. ok bai...


Old things | New things