Follow Dashboard
music here

-hadiah istimewa khas buat mas dan abg zahir-
Jumaat, April 29, 2011 | 0 comments
hello Malaysia dan semua peminat pink.. Opppppsss maaf... saya bukan peminat pink tegar..
okie dokie.. disebabkan semalam maznie mengalami kesibukan terlampau dengan apa yang maznie buat sehingga terlupa nak buat bday wish pada bday boy n bday girl.. OMP!!!

maaf sangat2 ya buat masfarah aien bin md zin dan mohd zahir..
disebabkan itu dengan semangat yang berkobar2 maznie mahu entry special khas buat mereka..


ok2... double bday... ce cite satu2..
bermula dengan mas...sambut hari lahir pada 28 april 1993..ok nama kami awal lebih kurang sama..#bukanemasok#


taaddaaaaaaa......
ni dia mas nya..cun kan? no no no no...sudah berpunya okie... jangan gatai2 na..penyepak dapat nti..
btw,mas,aku nak wish happy bday kat kau..moga panjang umur dan murah rezeki hendaknya ya.. sudah 18 ya kau bah? sudah besar anak dara ni ya...aku masih maintain 17 okie..hahaha..jangan jeles sebab aku boleh panggil kau mak cik ....=.=" kejam pulak.. panggil kakak lah..boleh kan? hahahah...
dah besaq jangan nakal2 lagi tau..jaga diri baik2 ya.. semoga kamu bahagia dan berjaya dalam hidup dan segala apa yang kau bakal lakukan..


orite.second.
mohd zahir a.k.a my bigg brother..
kejap2..


tadaaaa...abg besar aku nie pun sambut bday yang sama tarikh dengan mas...
abg,adik ucap selamat hari jadi ya..khas buat kamu entry nie..
dengan ucapan semoga kamu panjang umur dan murah rezeki hendaknya.. moga perniagaan kamu sukses selalu dan tolong berhati2 ketika memandu ya..
one more thing before i forget tolong bagi adik akak ipar cepat sikit ya..tak sabar nak pergi pahang tengok abang kahwin..miahahaha...... jaga diri baik2 ya abg besaq.. dan tolong jangan garang2..ok..tamat sudah entry khas buat mereka..
maaf ya mas dan abg zahir sebab tak ada hadiah istimewa buat kalian.. hanya tangan ni saja yang mampu menaip tentang kalian di belog picisan ni. harap kalian terima coretan ini dengan hati yang terbuka... hanya doa yang mampu maznie hadiahkan buat kalian..p/s:maaf ya sebab maznie ambil gambar kalian tanpa keizinan..
Old things | New things